Doctor Prats, cap de cartell de la Festa Major 2019

Última revisió 24-07-2019 15:44
02/08/2019

Des de la regidoria de Cultura i amb la col·laboració de diferents entitats del municipi s’està treballant en la confecció del programa de la Festa Major d’enguany, que inclourà una oferta molt variada d’espectacles.

La Festa Major d’aquest any tindrà lloc del 4 al 8 de setembre. El cap de setmana anterior, 30 i 31 d’agost i 1 de setembre, tindran lloc les 24 Hores de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes, que celebraran el 40è aniversari.

El dimecres 4 de setembre començarà la Festa Major amb el Toc d’inici, a la Biblioteca Ca l’Oliveres, acompanyat de sopar a la fresca i espectacle d’humor.

Durant els dies de Festa Major, hi haurà les proves de La Juguesca, que arriba a la 25a edició i comptarà amb alguna prova relacionada amb aquesta efemèride. També hi haurà el Sopar de les Àvies, l’Homenatge a la Vellesa, cultura popular, proves esportives, etc.

A nivell musical, com a cap de cartell dels concerts de Festa Major, hi ha el grup Doctor Prats, que actuarà el divendres 6 de setembre a l’Embarraca’t.

També tindrem la Banda Biruji, la Nit Jove i, el dissabte 7 de setembre, la Festa Flaixbac. El mateix dissabte, l’orquesta La Principal de la Bisbal serà l’encarregada d’oferir el concert i el ball de Festa Major.

Per als més petits, hi haurà espectacles infantils i destaquem el concert del grup Pop per Xics amb la gira Superherois, la Festa Holli i un parc aquàtic que es muntarà a la Piscina municipal.

Amb l’Informa’t de setembre es repartirà el programa de Festa Major amb tota la programació detallada, que també es podrà consultar al web municipal ja durant la darrera setmana d’agost.